Don Alvaro

こんばんは。
桜も咲き始め少しずつ春らしくなってきましたね。
先日行われたテキーラフェスタには皆様行かれましたでしょうか?今回のフェスタのコンペティションでもベースとして使われた”ドン・アルバロ”ですが、オーガニック製法で作られ、ブランコは独特の香りと味わいで、人によっては桜もちのようだと表現される方もいらっしゃいます。また、レポサドは”ドン・アルバロ”ではなく、”ブエン・アミーゴ”(よき仲間)と名前が変わります。
春にぴったりな味わいのテキーラ、ドンアルバロ。こちらを飲んで春を感じてみませんか?
そしてこのドン・アルバロをベースにし、コアントローの代わりにアガベシロップを用いたマルガリータ、オーガニックマルガリータもオススメです!

Good evening.
The spring is gradually setting in, with cherry blossoms beginning to bloom.
Did you go to the Tequila Festa held the other day?
Regarding “Don Alvaro” used also as a base in the competition of this Festa, it is made by an organic production method. The Blanco thereof emits a unique smell and taste and is described by some people as something like Sakuramochi (a Japanese sweet consisting of rice cake and a bean paste). The Reposado thereof is not named “Don Alvaro” but named “Buen Amigo (Good Friend)”.
The tequila Don Alvaro has a flavor suitable for the spring. How about feeling the spring by drinking this?
We also recommend a margarita called Organic Margarita, which is based upon the Don Alvaro and uses agave syrup instead of Cointreau.

pickerimage (13)