発酵クラフティ

【AGAVE MONTHLY SPECIAL】

Calle 23

Acide✖︎Fermented

〜第4弾 Clafoutis〜

France~Mexicoとしてお作りしたClafoutis

フランス中南部に位置するリムーザン地方発祥のチェリーの入ったお菓子をカクテルに仕上げました。チェリーを丸ごとハチミツの中へ入れ数日間かけて発酵させました。レシピ通りに卵白やチーズが入り、濃厚ながらもチェリーの酸味と甘さがありるこちらのカクテルはデザート感覚でお召し上がりください。

Calle 23

〜Acid✖︎Fermented〜

Vol.4 Clafoutis

Clafoutis made as France-Mexico.A cocktail made from sweets containing cherries that originated in the Limousin region in south-central France.Whole cherries are put in honey and fermented for several days.This cocktail, which contains egg whites and cheese according to the recipe and is rich but has the sourness and sweetness of cherries, should be enjoyed like a dessert.