発酵パロマ

【AGAVE MONTHLY SPECIAL】

Calle 23〜Acide✖︎Fermented〜第1弾 発酵パロマAcide発酵飲料は、酵母や細菌などの微生物が糖をアルコール、酸、またはガスに変換する発酵と呼ばれるプロセスを受ける飲料です。この自然な変化により、飲み物に特徴的なフレーバー、テクスチャー、さらには炭酸さえも与えられます。Fermented発酵飲料、食材は何世紀にもわたって世界中の食文化で楽しまれてきました。発酵プロセスは独特の風味を生み出すだけでなく、飲料の保存にも貢献しさらに健康上良いとされています。

AcideFermented beverages are beverages that undergo a process called fermentation in which microorganisms such as yeast and bacteria convert sugars into alcohols, acids, or gases. This natural variation gives the drink its characteristic flavor, texture and even carbonation.FermentedFermented beverages and ingredients have been enjoyed in food cultures around the world for centuries. The fermentation process not only creates a unique flavor, but also preserves the beverage and is considered healthier.